EDİRNE / LALAPAŞA - Lalapaşa Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

İkaz Alarm ve Personel Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Lalapaşa Halk Eğitimi Merkezi 05.02.2018-15.05.2018 tarihleri arasında okuma-yazma seferberliği kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Mrt

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı Yapıldı.

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı 16.02.2018 Cuma günü saat 09:00’da Lalapaşa Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantı Salonu’nda, Kaymakamımız Şenol ÖZTÜRK başkanlığında yapıldı. Komisyon üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısında ilçede bulunan resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet tekrarı ve kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin arttırılması için ilçe genelinde yapılabilecek bütün çalışmaları değerlendirildi. Yapılacak çalışmaların bir an önce uygulamaya konulması yönünde kararlar alındı.

Ock

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Kurslarımız Lalapaşa Ç.P.Anadolu Lisesi,Cumhuriyet Ortaokulu,Hacıdanişment Ortaokulu ve ilkokulu ile Atatürk İlkokulunda yapıldı.

Ock

Bütçemi Yönetebiliyorum Semineri kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

OKULLAR HAYAT OLSUN DEVAM EDİYOR