EDİRNE / LALAPAŞA - Lalapaşa Halk Eğitimi Merkezi

Osman ERGÜR - Müdür

1 Şubat 1968 tarihinde Kırklareli Yündalan Köyünde doğdu. İlkokulu köy ilkokulunda, ortaokul ve liseyi Kırklareli İmam Hatip Lisesinde, yüksek öğrenimini Çanakkale Meslek Yüksek Okulu ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamladı.

3 Ağustos 1989 yılında  Fethiye Halk Eğitimi Merkezinde başladığı öğretmenlik hayatına İlimiz Lalapaşa İlçesi  Halk Eğitimi Merkezinde Öğretmen ve Müdür Yardımcısı, Keşan Halk Eğitimi Merkezin´de öğretmen olarak devam etti. Ayrıca  İlimiz ETSO ilköğretim okulunda, Edirne İlköğretim ve  İş Okulunda, Edirne Çocuk Sitesinde, Umurbey Toplum Merkezinde  ve  Keşan Anadolu Lisesi Yurdunda  öğretmenlik görevlerinde bulundu . Uzunköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken müdür olarak atandığı Lalapaşa Halk Eğitimi Merkezinde 10.08.2018 tarihinden itibaren görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.